Pages

1/24/2014

Petit ver with Chicken Sausages & Mushrooms/プチヴェールとソーセージの炒めもの

(Serves 1 person)
1 Italian chicken sausage chopped
1 handful of petit vert (you can also use kale or brussel sprouts)
5-6 chestnut mushrooms
Olive oil
Parmesan cheese grated
Salt and pepper
a pinch of garlic powder

(1人分)
チキンソーセージ 1本
プチヴェール 適量
マッシュルーム 5-6つ
オリーブオイル 少々
粉チーズ 少々
塩コショウ 少々
ガーリックパウダー 少々

First in a heated pan, drizzle olive oil and cook chopped chicken sausages.
熱したフライパンにオリーブオイルをひきソーセージを炒める。

Then add the mushroom, keep heat up to high.
強火にしながらマッシュルームを炒める。

Then add petit vert. Cook until it changes its color to brighter green. 
Season with salt, pepper and a hint of garlic powder.
プチヴェールを入れ、緑色が鮮やかになるまで軽く炒める。
塩コショウとガーリックパウダーを少し入れ味付けをする。

Grate parmesan cheese. Serve.
粉チーズをかけて出来上がり。

If you like my recipe, please 'share' by clicking below.

レシピを気に入ったらイイネを押してね。

0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis