100g of chicken thigh or breast skin on
1 tbsp of flour
salt and pepper
1 tbsp of miso
1 tbsp of mirin
1 tbsp of sake
1 tbsp of mayonnaise
(1人分)
鶏肉もも又は胸 100g
薄力粉 大さじ1
塩こしょう 少々
味噌 大さじ1
みりん 大さじ1
酒 大さじ1
マヨネーズ 大さじ1
Mix mayonnaise, mix, mirin, and sake.
マヨネーズ、味噌、みりん、酒を混ぜておく。
Salt and pepper the chicken, then coat with flour.
鶏肉に塩こしょうし薄力粉をまぶす。
In a heated pan, drizzle some oil and cook chicken from skin side down.
熱したフライパンに鶏肉の皮を下にしてまず焼く。
When both sides of chicken are cooked, pour in the miso mixture.
Coat chicken well with the sauce.
鶏肉両側が焼けたら混ぜておいた味噌を入れる。
鶏肉を良く絡める。
Serve.
出来上がり。
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