100g of minced chicken
1 handful of basil leaves
1/2 onion finely chopped
1/2 garlic clove finely chopped
1 dried chilli seeds in
1/2 tbsp of fish sauce
Salt and pepper
1 teaspoon of sugar
(1人分)
鶏挽肉 100g
バジル 少量
玉ねぎ 1/2個 みじん切り
にんにく 1/2切れ みじん切り
鷹の爪 1
ナンプラー 大さじ1/2
塩コショウ 少々
砂糖 小さじ1
In a heated pan, drizzle oil and add garlic and dried chilli.
熱したフライパンににんにく、油、鷹の爪を入れる。
Then add onions, cook until a little soft.
玉ねぎをいれ少し柔らかくなるまで炒める。
Add and cook chicken.
鶏肉もいれ炒める。
Add salt and pepper, sugar and fish sauce.
塩コショウ、砂糖、ナンプラーを入れ味付けする。
Lastly add basil leaves.
最後にバジルの葉を入れ炒める。
Serve with rice and egg.
出来上がり。
0 件のコメント:
コメントを投稿