Pages

1/09/2014

Basil Chicken (Gai Pad Krapow)/鶏肉のバジル炒め

(Serves 1 person)
100g of minced chicken
1 handful of basil leaves
1/2 onion finely chopped
1/2 garlic clove finely chopped
1 dried chilli seeds in
1/2 tbsp of fish sauce
Salt and pepper
1 teaspoon of sugar

(1人分)
鶏挽肉 100g
バジル 少量
玉ねぎ 1/2個 みじん切り
にんにく 1/2切れ みじん切り
鷹の爪 1 
ナンプラー 大さじ1/2
塩コショウ 少々
砂糖 小さじ1

In a heated pan, drizzle oil and add garlic and dried chilli.
熱したフライパンににんにく、油、鷹の爪を入れる。


Then add onions, cook until a little soft.
玉ねぎをいれ少し柔らかくなるまで炒める。

Add and cook chicken.
鶏肉もいれ炒める。

Add salt and pepper, sugar and fish sauce.
塩コショウ、砂糖、ナンプラーを入れ味付けする。

Lastly add basil leaves.
最後にバジルの葉を入れ炒める。

Serve with rice and egg.
出来上がり。
If you like my recipe, please 'share' by clicking below.
レシピを気に入ったらイイネを押してね。

0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis