Pages

1/12/2014

Brussels Sprouts with Potato Hash/芽キャベツとジャガイモのオリーブオイ ル炒め

(Serves 1-2 people)
3-4 brussels sprouts cut in quarters
1/2 of onion diced
1 potato diced
Olive oil
Salt and pepper

(1〜2人分)
芽キャベツ 3〜4個 4等分に切る
玉ねぎ 1/2個 みじん切り
ジャガイモ 1 みじん切り
オリーブオイル 大さじ1
塩こしょう

Drizzle olive oil in a heated pan, start cooking onions and potatoes.
熱したフライパンにオリーブオイルを入れ玉ねぎとジャガイモを炒める。

When onions are softer, add brussels sprouts until all vegetables are little browned.
Salt and pepper.
玉ねぎが少し柔らかくなったら芽キャベツを入れ炒める。
シッカリ塩こしょうし味付けする。

Serve. (I served mine with poached egg & toast)
出来上がり。
(ポーチドエッグとトーストに添えてもオススメです)
If you like my recipe, please 'share' by clicking below.
レシピを気に入ったらイイネを押してね。

0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis