100g of sliced beef
100g of tofu
100g burdock peeled
2 tbsp of soy sauce
2 tbsp of mirin
2 tbsp of sake
1 teaspoon of sugar
1 cup of water
(2人分)
牛肉薄切り 100g
豆腐 100g
ささがきゴボウ 100g(パックのもの)
醤油 大さじ2
みりん 大さじ2
酒 大さじ2
水 1カップ
砂糖 小さじ1
Put together soy sauce, mirin, sake, water and sugar.
まず醤油、みりん、酒、水、砂糖を混ぜておく。
First put pan on medium heat and drizzle oil. First add and cook the burdock.
鍋を中火にし、油をひいてゴボウを炒める。
Add the beef and cook until it changes its color.
ゴボウを全体的に油で炒めたら牛肉を入れる。色が変わるまで炒める。
Add the soy sauce mixture.
事前に混ぜておいた調味料を入れる。
Then add tofu, as it cooks, pour sauce over the tofu constantly so tofu ansorbs the flavor. Cook for about 3 to 4 minutes.
豆腐を入れ時々汁をかけながら煮込む。3-4分煮込む。
Dont forget to skim the scum from the soup as it cooks.
アク取りを忘れずに!
Serve.
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