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7/29/2013

Carrot Soup with Fresh Baked Croutons/にんじんスープと手作りクルートン

Hi guys! For today's brunch, I used some left over carrots and some leftover loafs of bread and made carrot soup with baked croutons. 
I've actually tried making croutons on a frying pan since it works great as well, although baked in the oven tasted so much better instead of frying them.
So here it is.

(Serves 2 people)
Carrot Soup
1 & 1/2 carrot skin on diced (I usually keep the skin on)
1/2 onion sliced thin
1/2 cup of milk
1 teaspoon of heavy cream
some thyme leaves
some parsley leaves
2 cubes of chicken stock
1/2 of water
Salt and pepper

Baked Croutons
3 loafs of bread diced, all the sides cut off
garlic salt
parsley leaves
parmesan cheese
olive oil
black pepper

人参スープ
(2人分)
人参 1&1/2 一口サイズに切る
たまねぎ 1/2 薄切り
ミルク 1/2カップ
生クリーム 小さじ1
ドライタイム
ドライパセリ
チキンブイヨンのキューブ 2個
お水 1/2カップ
塩こしょう

クルトン
食パン 3枚 パンの耳を切っておき小さめのサイズにパンを切る。
ガーリックソルト
ドライパセリ
パルメザンチーズ
オリーブオイル
黒こしょう


Heat frying to medium heat, drizzle olive oil. 
Put diced carrots and sliced onions and cook until softened.
After onions and carrots are somewhat cooked, add water, salt, pepper 1 cube of chicken stock. 
Cook until water is reduced.
熱したフライパンにオリーブオイルをしき
カットした人参とたまねぎを炒める。
少し全体的に柔らかくなってきたら水、塩こしょう、チキンブイヨンのキューブを1つ入れ、水が少なくなるまで煮詰める。

After the water has reduced about half, put everything into a blender and blend until smooth.
水が半分くらい少なくなった後ブレンダーにいれてなめらかになるまでブレンダーにかける。

After blended, pour it back into a pan, add another cube of chicken stock, milk and thyme leaves.
Cook on low heat for about 10 to 15 minutes.
ブレンダーにかけた後鍋に移し戻し、チキンブイヨン1個、ミルク、タイムを入れて
混ぜながら弱火で10〜15分煮る。

Now onto the croutons. 
Preheat oven to 300 degrees. Marinate diced bread with all the ingredients. 
(Olive oil, pinch of garlic salt, parsley, pinch of parmesan cheese, and black pepper)
Cook in the oven for about 15 to 20 minutes.
オーブンを150度に暖めておく。
小さく切った食パンをオリーブオイル、ガーリックソルト、パセリ、パルメザンチーズ、黒こしょうをしみ込ませるように手で混ぜ合わせる。
150度で15分〜20分ほど焼く。

When all the croutons are toasted, they are ready.
パンがカリカリに焼き上がっていたら出来上がり。

Drizzle some heavy cream and parsley leaves on the soup.
仕上げに少し生クリームとパセリをスープにかけて出来上がり。




Happy Sunday!


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