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7/05/2013

Crispy Pork Tacos/クリスピーポークタコス

This is another recipe using pork belly! Super yummy, fresh and healthy :)

(Serves 1~2 people)
3 strips of thinly sliced pork belly 
1 tbsp of cumin
1 tbsp of fennel seeds
1 tbsp of paprika powder
1/2 spring green onions
1/2 of avocado 
cherry tomatoes quartered and seeds out
1/4 cup of non fat yogurt
1 lime
cilantro
2 tortillas 

クリスピーポークタコス

(1〜2分)
豚バラ肉薄切り 3枚
クミンパウダー 大さじ1
フェンネルシード 大さじ1
パプリカパウダー 大さじ1
ネギ 1/2
アボカド 1/2
ミニトマト 種をぬき4つに切る
無脂肪ヨーグルト 1/4カップ
ライム 1
コリアンダー
トルティーヤ 2枚

First make the yogurt dressing. In a bowl combine yogurt, finely chopped cilantro, lime juice and salt, then mix.
まずはヨーグルトソースを作ります。細かく刻んだコリアンダー、ヨーグルト、絞ったライム、塩を加え合わせて混ぜる。

Set aside in the fridge to use for later.
冷蔵庫で冷やしておいておく。

Now cut the pork belly into small pieces like this.
豚バラ肉をこのように細かく刻む。

In a bowl combine paprika, fennel seeds, cumin and salt. Massage the meat with the spices.
ボウルにパプリカ、フェンネルシード、クミン、塩を加えて
肉をスパイスと一緒に揉む。

Leave the marinate aside and prep other vegetables such as tomatoes, avocado and also
microwave the tortillas until nice and hot.
肉をスパイスと置いてある間に野菜などを準備する。
トルティーヤを電子レンジに入れて暖めておく。

Now turn on the pan on medium high heat and drizzle some olive oil.
Add the pork and spread it out flat so that no pork is on top of each other.
熱したフライパンを強火〜中火につけて油をひく。
豚肉を入れて炒める。このように全体的にかさばらないように焼く。

Cook until crispy like this.
豚肉がカリッとするまで炒める。

Now add the green onions and cook until greens are soft.
ネギを加えてネギがある程度柔らかくなるまで炒める。

Take out the pork and onions, eliminate extra grease by placing them out on a paper towel.
豚肉を取り出しキッチンペーパーなどに置いて油を取る。
Top with avocados, cilantro, and tomatoes.



Don't forget to serve with the yogurt dressing!
ヨーグルトドレッシングをかけて出来上がり。


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