Pages

6/14/2013

Avocado Eggs Benedict/アボカドエッグズベネディクト

Good morning!
My skill of poaching an egg and making hollandaise sauce has definitely gotten better ever since last time! Lesson of the day : Keep cooking, make mistakes and practice! :)
I know its a little difficult to find a recipe for a hollandaise sauce for just one person, so here is mine.

(Serves 1 person)
1/2 Avocado thinly sliced
1 Whole wheat english muffins sliced in 1/2
2 Sausages or Ham 2
2 eggs to poach
1/4 cup of vinegar

Hollandaise sauce:
1 egg yolk
2 tbsp of butter
1 tbsp of lemon juice

アボカドエッグズベネディクト
(1人用)
アボカド1を半分だけ使用 薄切り
イングリッシュマフィン1 半分に切る
ソーセージかハム2
卵2
酢1/4カップ

ホランデーズソース
卵黄1
バター大さじ1
レモン汁小さじ2

First toast the muffins. While it is toasting, cook the sausages or the ham.
When the sausages are ready, set aside.
Cut avocado into thin slices. Should look like this.
マフィンをトースターで焼く。
焼いている間にソーセージまたはハムを焼いておく。
アボカドもこのように薄切りにしておく。

Next start the hollandaise sauce.
Melt butter in a hot bowl until it is liquid. When the butter if melted, take it off the heat and then add egg yolk and lemon juice. Whisk until the texture is creamy.
ホランデーズソースを作る。
バターを溶かし、溶かした後卵黄とレモン汁を加える。
泡立て器を使ってソースが濃くなるまで混ぜる。

Next start with the poached eggs. Bring water to a boil in a pan.
When water is at boil put heat down to low and add vinegar to the water.
Use a whisk to make circles in a pan, then add the egg. Poach until ready, should take about 4 minutes.
鍋に水を入れ沸騰させる。
沸騰したら弱火にかけお酢を入れる。
泡立て器を使って鍋の水をぐるぐる混ぜて
水がぐるぐる回っている途中に卵を入れポーチドエッグを作る。
だいたい4分間弱火のお湯にいれておくとちょうどいいエッグが出来ます。

After the egg looks ready, put the eggs into a cold water in a bowl.
Be very careful when you take out the egg so you don't break them.
ポーチドエッグが形になってきたら
卵をゆっくり割れないように取り出し冷水にいれておく。

Now time to put everything together!
Put the sausages, avocado, then the poached egg on top of the english muffins.
Finish with hollandaise sauce.
マフィンの上に全てのせていく。
ソーセージ、アボカド、ポーチドエッグの順で重ねていく。
ホランデーズソースをかけて出来上がり。

mmmm...!


Break the egg and eat up!
Happy Friday!




If you like any of my recipes, please 'share' by clicking below :)
レシピが気にいった人は下のボタンをクリックしてシェアしてね :)
↓↓↓

0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis