Pages

6/08/2013

Caesar Salad with Crispy Pancetta/パンチェッタのシーザーサラダ

I eat salad almost everyday for any meal of the day.
I love to have some fresh vegetables on the side of my main dish, I also often make a big salad bowl and have it as my main dish.

For this salad I used whatever that were available in my fridge.

Broccoli
Snap peas
Asparagus
Baby Spinach
Pancetta 
1 Egg

パンチェッタのシーザーサラダ

ブロッコリー
スナップ豆
アスパラガス
ベビースピナッチ
パンチェッタ
卵 1個

For the pancetta, any smoked bacon will do.
I just love the taste of pancetta I feel its sweeter and salty (yumm)

パンチェッタ(イタリアのベーコンです)がない場合
普通にベーコンでも大丈夫です。

Chop up the pancetta into small pieces, put a general good amount of oil
in a pan. Fry the pancetta.

パンチェッタを細かく切り、油をなるべく多めに入れ
パンチェッタを鍋に入れる。



When frying the pancetta make sure they're not on top of each other, try to spread it out in a pan.
The easy part is that you don't need to do anything, I basically leave it until they crisp up.

パンチェッタがかさばらないようにする。あまり触らずそのまま放置しておきカリカリになるまで置いておく。


Getting crisped up! YUM. 
When they are ready take out the pancetta and let them spread out on a paper towel to keep them crispy and let the extra oil out. 

放っておくとこれぐらいにカリカリになるので
出来上がった後ペーパータオルにのせ余分の脂を取る。

Boil the rest of the vegetables for a little bit, don't boil the vegetables too much so the vegetables stay fresh and have a bite to them. 
Boil the egg. 

野菜と卵1を茹でる。
サラダとして食べたいので野菜は長く茹でないようにする。



Put everything together, dress lightly with caesar dressing. 
Eat your greens! :)

0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis