Here's my Italian meatball recipe mixed with vegetables inside.
If you like your meatballs to be more meaty, than put less of them.
イタリアンミートボールのレシピです
野菜を多めに入れているのでもう少し肉っぽい方が好きな場合
玉ねぎを少なめに、人参を入れないようにするとオススメです。
(Serves 2-3 people)
200g Minced pork & Minced beef
1 can of tomato sauce (400g)
1/2 carrot finely chopped
1/2 onion finely chopped
1 clove of garlic finely chopped
Basil leaves finely chopped
Italian parsley finely chopped
1/4 cup of Chicken stock
A pinch of fennel seeds
1/6 cup Breadcrumbs
1 egg
Mozzarella cheese shredded
Salt, pepper and a pinch of sugar
(2〜3人分)
豚&牛ひき肉 200g
トマト缶1(400g)
人参 1/2
玉ねぎ1/2
にんにく 1
バジル
イタリアンパセリ
チキンブイヨン 1/4カップ
フェンネルシード ひとつまみ
パン粉1/6カップ
卵1
モッツァレラチーズ
塩こしょう&砂糖
Finely chop all the ingredients. Including the parsley and basil.
全ての具を細かく切っていく。
Now put a small frying pan on medium to high heat and toast the fennel seeds.
When you smell the aroma, turn off the heat.
フェンネルシードを熱したフライパンで香りを出す。
香りが出て来たら火を消す。
Start mixing everything in one bowl using your hands.
Drizzle a little olive oil, salt and pepper.
オリーブオイルを少々かけ塩こしょうをして
全ての具をボウルに入れて手で混ぜる。
↓
Now put mozzarella cheese into the meatballs and mix. This I just like to do simply because
when you cut into the meatballs the cheese melts and is delicious! Trust me its worth it!
モッツァレラチーズを入れて混ぜていく。
Form each meatball in a size of about a golf ball.
ゴルフボールくらいのサイズでミートボールを作っていく。
In a heat pan, drizzle olive oil and cook the meatballs until the bottom side is browned.
熱した鍋にオリーブオイルをひきミートボールを焼いていく。
下の面が茶色く色がつくまで焼く。
Now cook the other side for about 2 minutes.
ミートボールをひっくり返しまた2分ほど焼く。
Add chicken stock, whole can of tomato, salt, pepper and a little bit of sugar.
チキンブイヨンとトマト缶を入れて煮込む。
塩こしょうと砂糖も少々入れる。
Put on the lid and simmer for about an hour with low heat.
蓋をし約1時間程弱火で煮詰める。
Now the stock has reduced by half and is ready.
Taste and if you need more salt and pepper, feel free to do so.
トマト汁が煮詰まり少なくなっていたら出来上がり。
ここで味見をして塩こしょうが足りない方は塩こしょうをする。
Put fresh parsley and grated parmesan cheese on top.
イタリアンパセリとパルメザンチーズなどをかけてさらに綺麗に美味しく:)
Buon appetito!
If you like any of my recipes, please 'share' by clicking below :)↓↓↓
0 件のコメント:
コメントを投稿