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6/06/2013

Grilled Asparagus with Poached Egg, Parmesan Cheese and Lemon Zest/アスパラのグリル焼き



Asparagus
1 Egg
Parmesan cheese
Lemon

アスパラガス
卵 1
パルメザンチーズ
レモン

Grill the asparagus in a pan, salt and pepper.
Meanwhile, boil water in pot, when boiled put in egg and make a poached egg.
Serve it with shaved parmesan cheese and some lemon zest.
(I also served it with yummy Edamame bread that I bought from a bakery)

フライパン(オーブンでも可)でアスパラガスを焼く。
別のお鍋でお湯を沸騰させポーチドエッグを作る。
最後にパルメザンチーズとレモンの皮をすりおろしたのをのせれば出来上がり。
パン屋さんで買った枝豆パンと食べました :)


For those who haven't tried poaching an egg, it might take few times of practice but when you get used to it, its super easy.
Boil water and add some vinegar. Then use a whisk and make circle motions rapidly.
While you make a circle in the water, add the egg. (Make sure you put the heat on low)
Poach the egg for 3~4mins, NEVER touch the egg while its poaching, you'll break it!
Take the egg out gently and put it into a cold water. Serve.

ポーチドエッグの作り方
お湯を沸騰させた後弱火にする。お酢を少々いれる。
泡立て器を使ってお湯をぐるぐると混ぜる。
お湯がぐるぐると回ってる間に卵を入れる。
入れた後はほっておき必ず触らない!3〜4分後卵を取り出し冷水に入れておく。
何回か始めは練習が必要かもしれないけど
慣れていくと美味しいポーチドエッグが出来るようになります^^



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