Most white fish will do,
this time I used sea bream.
1 Fish filet skin off
2 Tortillas
Lettuce chopped
Paprika thinly sliced
Cucumbers chopped
1 Egg
1/2 cup Flour
4 tbsp of soymilk or milk
Panko
Salt and pepper
Any dressing you like
(1〜2人分)
鯛1
トルティーヤ2枚
レタス 少量薄切り
赤ピーマン 少量薄切り
きゅうり 少量小さく切る
卵1
1/2薄力粉
豆乳か牛乳 大さじ3
パン粉
塩こしょう
お好みのドレッシング
Chop the vegetables and set them aside.
野菜を薄切りにし下準備をする。
I used these yummy onion & chive tortillas! I keep my tortillas in my freezer ready to be used anytime.
今回はオニオン味のトルティーヤを使いました。もちろんどのようなトルティーヤでも大丈夫です。普段から冷凍庫に入れておけばいつでも使える。
Mix egg, milk, flour, salt and pepper in a bowl. Use whisk until mix is smooth.
Put the fish filet inside and coat them with the mixture.
卵、ミルク、薄力粉、塩こしょうを混ぜ合わせる。泡立て器を使ってだまが無くなるまで混ぜる。
鯛を入れしっかり付けておく。
Bread the fish with panko, make sure all sides are covered well. Heat oil in a pan and start frying the fish. Oil is only about 4 tbsp of oil. I rarely deep fry anything and pan fry like this.
Make sure the heat is on medium.
パン粉をしっかり魚に付ける。フライパンに油を入れ熱くなった時に魚をいれ揚げ焼きをする。普段からいつも揚げ焼きをしています、油も少なく使えてこの方がヘルシー!
中火でなるべくゆっくり火を通す。
Pan fry until golden brown. Should look like this.
きつね色になるまで揚げ焼きをする。
Toast the tortillas in a frying pan, about 1 minute on each side.
Assemble the vegetables and the fried fish on the tortillas.
Dress with any dressing you like.
フライパンで軽く両面を1分ずつ程暖めた後野菜と揚げた魚を盛る。
お好みのドレッシングを軽くかける。
Serve with a cut of lemon for more freshness.
レモンと一緒に盛り合わせて出来上がり。
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