Pages

6/11/2013

Mushroom Cream Pasta/マッシュルームクリームのペンネ

(Serves 2 people)
Brown mushrooms 5
Green onions chopped
1 Garlic clove finely chopped
Penne pasta (enough to serve 2)
Heavy cream 1/2 cup
Tarragon leaves 
Chicken stock 1/4 cup
White wine 1/4 cup
Salt and pepper to taste
Olive oil 2 tbsp

マッシュルームクリームのペンネパスタ
(2人分)
ブラウンマッシュルーム 5
長ネギ 半分
にんにく 1 みじん切り
ペンネパスタ 2人分
生クリーム 1/2 カップ
タラゴン
チキンブイヨン 1/4 カップ
酒(白ワイン) 1/4 カップ
塩コショウ
オリーブオイル大さじ1

Cut and chop all the necessary ingredients. For this pasta, I wanted chunky mushrooms so chop them roughly into chunks.

にんにく、長ネギ、マッシュルームすべてを切っていく。マッシュルームは大きめに切る。

Bring water to a boil in a pot.
Put the penne pasta in and boil until al dente.
Cream pasta goes so much better with al dente pasta so this is highly recommended!

沸騰した鍋にペンネパスタを入れる。
アルデンテになるまで茹でる。
アルデンテの硬さがクリームソースに合うので好みの硬さでもいいですが硬めがオススメです。

While the pasta is boiling, drizzle olive oil in other pan and wait until the oil is hot. Heat should be high-medium high.
Make sure the oil is hot before mushroom goes in so you won't get soggy mushrooms. Very important.
Add mushrooms, then garlic and green onions.
Salt and pepper.

パスタを茹でる間に別のフライパンにオリーブオイルを入れ油が十分に熱くなるまで待つ。強火でよし。
油ら熱くすることによってマッシュルームが良く炒めれる。
マッシュルーム、にんにく、長ネギの順で炒めていく。
塩コショウする。


After everything has soaked the oil and green onions have softened, add wine and chicken stock. Simmer until alcohol has burned off and stock reduces down a bit.
Add heavy cream.

全てしっとりになるまで炒めた後白ワインとチキンブイヨンを入れる。
酒をしっかり飛ばしチキンブイヨンの水分が少なくなり濃くなるまで強火〜中火にしておく。
生クリームを入れる。
After cream is added, season with salt and pepper.
Add the penne pasta and mix well with the sauce. Heat should be turned down to medium~low.
After everything has come together, turn off the heat and add tarragon leaves. 

生クリームを入れ塩こしょうをする。
ペンネをソースに入れよくソースと絡ませる。火を中火〜弱火にする。
最後に火を止めタラゴンを入れる。


If you like any of my recipes, please 'share' by clicking below :)
レシピが気にいった人は下のボタンをクリックしてシェアしてね :)
↓↓↓

0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis