残ったラザニアシートを使ってハンカチパスタを作ります。
トマトクリームじゃなくてもペストやミートソースでも合います。
(Serves 1 person)
3 Lasagna pasta sheets
1/2 Tomato can (200g)
Small slice of chicken breast
Basil
Italian Parsley
1 clove of garlic chopped in half
2 tbsp of heavy cream
1/2 of chicken stock cube
dried oregano
Olive oil
(1人分)
ラザニアシート3枚
トマト缶1/2(200gほど)
鶏胸肉
バジル
イタリアンパセリ
にんにく
生クリーム 大さじ2
チキンブイヨンの素 1/2
ドライオレガノ
オリーブオイル
Boil lasagna sheets. Put a drizzle of olive oil and 2 pinches of salt in the water. Cook until al dente.
ラザニアシートを茹でる。鍋にオリーブオイル少々と塩をふたつまみして茹でる。
While the pasta is cooking, salt and pepper the chicken, cut into few pieces and cook all sides with garlic and olive oil.
パスタを茹でてる間に塩こしょうで鶏肉に下味を付けて適当なサイズに切る。
フライパンににんにくとオリーブオイルをしき全体的に火が通るまで鶏肉を焼く。
When all sides of chicken are cooked, put tomato sauce, pinch of salt, dried oregano and cook for about 3 minutes.
フライパンにトマト缶を加えてドライオレガノも入れ
3分間程煮る。
When tomato sauce is reducing, take out the chicken once and chop them thin, put them back into the pan and cook for another 5 minutes.
鶏肉だけを一旦取り出し薄切りのように刻む。
ソースの中に戻して更に5分程煮る。
↓
Now add the cream and cook for about 2 minutes.
生クリームを入れて2分程更に煮る。
Take out the lasagna sheets from the water and cut them in half.
出来上がったラザニアシートを取り出しこのように半分に切って行く。
Right before the pasta goes in the sauce, add chopped basil and parsley.
(Fresh Herbs should always be added at the last minute)
パスタをソースに加える前にハーブを入れる、ハーブはいつも最後の方に入れること。
Now add the pasta in the sauce with low heat. When everything come together, its ready to serve.
パスタを絡めて出来上がり。
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