I'm starting my day with a soft scrambled egg.
ホテルで食べるようなスクランブルエッグの作り方です :)
2 eggs
2 tbsp of butter
1/4 cup of soy milk (milk)
pinch of salt and pepper
卵2
バター大さじ1
豆乳(ミルクでも良し)1/4 カップ
塩こしょう少々
Put all the ingredients inside a pan BEFORE you put on the heat.
鍋に火をつける前に材料をすべて鍋に入れる。
Make sure you put the heat on low~very low.
Use a whisk and stir it around gently.
必ず弱火にする。泡立て器を使って軽く混ぜていく。
It will take a while for the butter to melt since the heat is on low but be patient! and keep stirring slowly and gently.
バターが少しずつ溶けて卵が形になっていくのでゆっくり時間をかけて混ぜる。
After few minutes, it should look like this. If you want your eggs hard stir until stiff. If you want it creamy like how I like it, put it off the heat when its still a little watery and stir around with no heat. The egg is going to keep cooking by itself on a hot pan without the heat.
このように固まってきたら好みの固さになるまで混ぜる。
固めが好きな方は固くなるまで、柔らかくどろっとした方が好きな方は弱火から火を完全に消しそのまま混ぜる。柔らかく食べたい方は火を通しすぎないのがポイントです。
Serve the eggs however you like.
I toasted whole wheat english muffins and serve it with some basil sausages.
今回は全粒麦のイングリッシュマフィンの上にのせ食べました;)
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