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6/05/2013

Mushroom&Spinach open face sandwich/モッツァレラと舞茸のサンドイッチ


Baby spinach
Maitake mushrooms
Italian Parsley 
Mozzarella cheese
Baguette (I used a small baguette for this one)

ほうれん草
舞茸
イタリアンパセリ
フランスパン
モッツァレラチーズ

Toast the inside of the baguette, with garlic butter. 
Not the outer part of the baguette because you don't want to have a rock hard baguette.
Sautee the spinach and maitake mushrooms. Season.
Melt mozzarella cheese on top and sprinkle chopped parsley. 

フランスパンを半分に切りガーリックバターで中だけを軽く焼く。
同じフライパンでほうれん草と舞茸を軽く炒めて塩こしょう。
モッツァレラチーズを上にのせ、オーブントースターやオーブンで溶かす。
パセリをのせて出来上がり。

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