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6/09/2013

Fried Shrimp /海老フライ

Fried shrimp:
Large shrimp
1 egg beaten
Panko
Flour

Tare tare sauce:
1 boiled egg, chopped
Tarragon, chopped
Mayonnaise 4 table spoons
Vinegar 2 table spoons
1 Cucumber, chopped

海老フライ:
海老
卵1
パン粉
薄力粉

タルタルソース:
ゆで卵1
タラゴン 
マヨネーズ 大さじ2〜3
酢 大さじ1
きゅうり1

First make the tare tare sauce.
I used tarragon for a herbal flavor in the sauce.
タルタルソースを先に作っておく。
通常パセリを使う事が多いけどタラゴンを使いました。



Combine chopped cucumbers, boiled egg and tarragon. Mix all together with vinegar and mayonnaise.
Salt and pepper lightly.
きゅうり、ゆで卵とタラゴンを細かく刻み酢とマヨネーズと混ぜ合わせる。
軽く塩こしょうする。



Now start peeling the shrimp. I left the head and the tail on because I love eating them when fried!
After cleaning the shrimp properly, **SNAP** or **POP** the back muscles. This will help the shrimp to not fry up all curled up.
海老の背わたを取った後エビがまっすぐになるようエビの間接折りをしていく。

Shrimps should be look like this.

Bread shrimp with flour, egg, then panko in this order. 
エビを薄力粉、卵、パン粉との順に付けていく。

Fry the shrimp with oil heated in a quite high temperature.
熱した油で揚げて出来上がり。


Oops! the shrimp ended up curly a bit so I need to make sure I pop all the back muscles next time!



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