Buri (yellowtail) 75-100g
2 tbsp of soy sauce
1 tbsp of mirin
1 tbsp of sake
1 tbsp of honey
(1人分)
ぶり 75-100g
醤油 大さじ2
みりん 大さじ1
酒 大さじ1
ハチミツ 大さじ1
First mix all the necessary ingredients. Soy sauce, mirin, sake and honey.
まず全ての材料を混ぜておく。(醤油、みりん、酒、ハチミツ)
Drizzle oil in a pan and cook both sides of buri until its a little brown.
フライパンに油をひきぶりに少し焼き目がつくまで焼く。
Then pour in the teriyaki sauce. Turn down heat to medium low heat,
then simmer until the sauce thickens.
先ほど作っておいた照り焼きソースを入れて中〜弱火にする。
After 1-2 minutes of simmering. Coat buri with teriyaki sauce.
ぐつぐつソースを置いておくと濃くなるのでぶりに絡める。
Serve.
出来上がり。
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