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11/09/2013

Pork Steak with Mushroom Sauce/豚こまぎれステーキとマッシュルームソース

(Serves 1 person)
100g of thin cut pork
1 tbsp of corn starch
2 tbsp of sake
salt and pepper
1/2 teaspoon of garlic powder
3 mushrooms thinly sliced
3 tbsp of soy milk or milk
1 teaspoon of flour

(1人分)
豚こまぎれ 100g
片栗粉 大さじ1
酒 大さじ2
塩こしょう 少々
ガーリックパウダー 小さじ1/2
マッシュルーム(キノコ類なら他でも可)3個
牛乳又は豆乳 大さじ3
薄力粉 小さじ1

Cut pork into random big pieces, add corn starch, sake, salt, pepper, and garlic powder.
Squeeze meat all together.
豚こまぎれを適当に大きめに切り、片栗粉、酒、塩こしょう、ガーリックパウダーを
入れて混ぜる。混ぜて一つに固める。

In a hot frying pan, drizzle oil and cook pork until each side of golden brown.
熱したフライパンに油をひきキツネ色になるまで炒める。

Take it out when both sides are cooked, then leave aside.
両面ともキツネ色に焼けたら取り出す。 

Cooked sliced mushrooms with some butter.
薄切りにしたマッシュルームをバターで炒める。

Add flour to the mushrooms, cook, then add soy milk and turn down the heat.
Simmer until the sauce is thickened.
薄力粉をマッシュルームに加え炒め、豆乳を入れる。
入れたら火を弱くし、クリームソースが濃くなるまで待つ。

Put mushroom sauce on top of steak and serve.
ステーキの上にマッシュルームソースをかけて
出来上がり。
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