Gyoza dumpling wrappers
100g of shrimp
50 of pork (any thin cut, preferably belly)
1/4 green onions
1 teaspoon of sake
1 teaspoon of chicken stock powder
1 teaspoon of sesame oil
(2〜3人分)
餃子の皮
えび 100g
豚(細切れ、豚バラ薄切りなど)50g
長ネギ 1/4
酒 小さじ1
中華の素 小さじ1
ごま油 小さじ1
Chop shrimp and pork very finely.
Then combine every ingredient and mix well with hands.
えび&豚を細かく刻む。
材料を全てボウルに入れよく混ぜる。
Wrap each dumplings using water to stick and close the wrapper.
餃子にしていく。
Cook dumplings for a bit with a little oil drizzled in a pan.
少量の油をひき下側が軽く色がつくまで焼く。
Add splash of water and put lid on.
水を少量入れ蓋をし、蒸し焼きにする。
Serve with soy sauce or ponzu.
お好みで醤油やポン酢を添えて出来上がり。
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