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11/15/2013

Pumpkin Scone/かぼちゃスコーン

(6 scones)
140g of pumpkin steamed or boiled
200g of all purpose flour
1 teaspoon of baking powder
40g of sugar
80ml of milk or soymilk
50g or 3 tbsp of butter

(6個分)
かぼちゃの煮物 又は蒸したかぼちゃ 140g
薄力粉 100g
強力粉 100g
ベーキングパウダー 小さじ1
バター 50g
砂糖 40g
牛乳または豆乳 80ml
I'll be using boiled pumpkin, boiled in water and sugar.
Mash them when they are soft.
かぼちゃの煮物を使います。あらかじめ潰しておきましょう。

Preheat oven to 220C degrees.
Then mix flour and baking powder in a bowl.
オーブンを220度に余熱する。
薄力粉強力粉とベーキングパウダーを一つに混ぜる。

Mix butter and flour. Butter should be room temperature. 
常温のバターを入れて手でポロポロと混ぜる。

Add sugar and mashed pumpkin.
砂糖と潰したかぼちゃを入れる。

Add milk and mix.
牛乳を入れて混ぜる。

Make the dough 3-4cm thick.
3-4cmの厚さにする。

Cut into 6 pieces then bake in the oven for 15 minutes.
六等分に切ってオーブンで220度、15分焼く。

Serve with jam or honey.
ジャムやはちみちをお好みで付けて、出来上がり。
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