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11/01/2013

Shrimp Eggs Benedict/海老のエッグズベネディクト

(Serves 1-2 people)
1 english muffin 
100g of shrimp 
1/4 green onion
1 egg white
1 tbsp of corn starch
1 tbsp of breadcrumbs

Hollandaise Sauce
1 tbsp of melted butter
1 egg yolk
2 teaspoon of

Poached egg
2 eggs
Boiling water
1tbsp of vinegar

(1〜2人分)
イングリッシュマフィン 1
海老 100g
長ネギ(白い部分)1/4
卵 1
片栗粉 大さじ1
パン粉 大さじ1

オランデーズソース
溶かしたバター 大さじ1
卵黄1
レモン汁 小さじ2

ポーチドエッグ
お湯
お酢 大さじ1
卵 2
Chop up shrimp finely. Also chop the green onions.
エビと長ネギをどちらとも細かく刻む。

Combine shrimp with breadcrumbs, green onions, cornstarch, egg, and 
season well with salt and pepper.
刻んだエビ、長ネギ、パン粉、片栗粉、卵を入れシッカリ塩コショウをし、混ぜる。

In a heated pan heat oil and cook two shrimp patties.
熱したフライパンに油をひき二つに分けエビを焼く。

Whisk melted butter, egg yolk, lemon juice and a pinch of salt. 
Whisk until creamy. (Whisk on top of a booling water to thicken the sauce faster)
残しておいた卵黄、溶かしたバター、レモン汁と塩ひとつまみを混ぜる。
少し濃くなってくるまで混ぜる。
(沸騰したお湯などの上で熱をあてながら混ぜると良い)

In a boiling water add 1tbsp of vinegar. Use whisk to create a circular motion, 
then add egg and leave it for about 2 minutes.
沸騰したお湯に酢を入れ
泡立て器でお湯をぐるぐる混ぜてから卵を入れ2分程放置。

On a toasted english muffin, top with shrimp patty, poached egg and hollandaise sauce.
トーストしたイングリッシュマフィンにエビ、
ポーチドエッグ、ソースを乗せたら出来上がり。
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