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11/19/2013

Salmon Rice/バター醤油味の鮭ライス

(Serves 1 person)
1 person serving of rice
100g of salmon
Some maitake mushrooms
1 teaspoon of butter
1 teaspoon of soy sauce
1/4 of onion chopped finely
1 egg beaten
salt and pepper

(1人分)
ご飯 1人分
鮭 100g
舞茸 少量
玉ねぎ 1/4 みじん切り
バター 小さじ1
醤油 小さじ1
卵 1
塩コショウ 少々

First in a heated pan, drizzle some oil and cook onions until soft.
まず熱した鍋に油をひき玉ねぎを柔らかくなるまで炒める。

Add maitake mushrooms, salmon, butter, then season with salt and pepper.
舞茸、鮭、バターを入れて更に炒める。塩コショウ少々する。

Add the rice, mix with all the infredients. Add soy sauce.
炊いたご飯を入れて混ぜながら炒める。醤油を全体的にかける。

In a different pan, cook egg a little runny,
 then add to the salmon rice then mix again.
別のフライパンで卵を半熟まで炒めて
鮭ライスの方に入れて混ぜる。

Serve.
出来上がり。
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