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11/16/2013

Pumpkin Sauce Omurice/かぼちゃソースのほうれん草オムライス

(Serves 1 person)
1 person serving of rice
2 eggs
1/4 Spinach 
1 Italian sausage chopped
1/4 onion finely chopped
20-30g of pumpkin steamed or microwaved
1/4 cup of milk or soy milk
1 teaspoon of butter
1/4 teaspoon of nutmeg
1 teaspoon of flour
1 teaspoon of sugar
Salt and pepper

(1人分)
ご飯 1人分
卵 2
ほうれん草 1/4束
ソーセージ 大 1
玉ねぎ 1/4 みじん切り
かぼちゃ 20ー30g
牛乳又は豆乳 1/4カップ
バター 小さじ1
ナツメグ小さじ1/4
薄力粉 小さじ1
砂糖 小さじ1
塩コショウ

Mash steamed pumpkin. (Preferably without the skin)
皮を取ったかぼちゃをレンジで加熱し、細かく潰す。

In a heated pan, cook onions and sausage. 
熱したフライパンに玉ねぎとソーセージを炒める。

Add rice, salt and pepper. Take out the rice and leave aside.
ご飯も入れて塩コショウして炒める。
炒め終わったら取り出し置いておく。

In another pan, melt butter and cook spinach. 
別の鍋にバターを溶かしほうれん草を入れて炒める。

Add flour to the spinach. Stir evenly, then add milk. Turn heat down to low.
薄力粉をまぶし、炒めて牛乳を入れる。火は弱くする。

Add mashed pumpkin. Make it dissolve in the sauce. Add salt, pepper, sugar and nutmeg.
潰したかぼちゃを入れてソースに溶かすようにする。
塩コショウ、砂糖、ナツメグを入れる。

Fry beaten eggs.
といた卵を炒める。

Serve rice, then egg, finish on top with the sauce.
ご飯の上に卵をのせて、ソースをかけて出来上がり。
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