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11/05/2013

Crab & Avocado Dip/アボカドと蟹のディップ

(Serves 2-3 people)
100g of shredded crab meat (or canned crab)
1/2 of avocado
2 tbsp of cottage cheese
1 egg
1 teaspoon of lemon juice
Salt and pepper

(2〜3人分)
ズワイガニ正肉(蟹缶詰も可)100g
アボカド 1/2
カッテージチーズ 大さじ2
たまご 1
レモン汁 小さじ1
塩コショウ 少々

First boil the egg.
まずゆで卵を作る。

Combine all the ingredients together and mix.
材料全てを混ぜ合わせる。

Serve with baguette, crackers, salad, or in sandwiches.
フランスパンやクラッカーなど一緒に添えたり、サラダのトッピングや
サンドイッチに挟んだりしてください。出来上がり。


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