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11/14/2013

Shredded Chicken Breast Pasta with Broccoli/ササミとブロッコリーのペペロンチーノ

(Serves 1 person)
1 person serving of spaghetti 
50g of chicken breast skin off
4-5 small pieces of broccoli
1/4 long green onions
1 clove of garlic
1 dried chili
2 tbsp of olive oil
Optional: 1/2 teaspoon of thyme powder

(1人分)
スパゲッティパスタ 1人分
ササミ 1
ブロッコリー 4、5個一口サイズに切る
長ネギ 1/4 みじん切り
にんにく 1切れ
鷹の爪 1
オリーブオイル 大さじ2
(もし有れば: タイムパウダー 小さじ1/2)

First microwave chicken breast for about 3 minutes util its fully steamed and cooked through.
まずササミをレンジで3分程、火が通るまで加熱する。

Tear chicken into small pieces using chopsticks, fork etc.
ササミを箸などでさいていく。

Boil pasta until al dente.
パスタをアルデンテまで茹でる。

Add oil, garlic and chili in a pan and keep heat on low.
オイル、にんにく、鷹の爪を入れて火を弱めにしながら香りを出していく。

Add broccoli and green onions.
ブロッコリーと長ネギを入れ炒める。

Then add the shredded chicken, salt and peppr.
ササミを入れて軽く塩コショウする。

Add cooked pasta, 1tbsp of cooked pasta water, salt and pepper. 
(Thyme powder too if you have any)
茹でたパスタを入れ、パスタを茹でたお湯も大さじ1、塩コショウをする。
(もしタイムパウダーがある場合ここで入れます)

Serve.
出来上がり。
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