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11/08/2013

Chicken Milanese/チキンミラネーゼ

(Serves 1 person)
2 small slices of chicken breast
1 egg beaten
2 tbsp of breadcrumbs
1/4 of tomato can
4-5 black olives
1 clove of garlic finely chopped
salt and pepper

(1人分)
ささみ 2枚
卵 1
パン粉 大さじ2
トマト缶 1/4
黒オリーブ 4〜5個
にんにく 1切れ みじん切り
塩こしょう
In a pan add olive oil and garli, turn up to medium low heat.
フライパンにオリーブオイルを入れて
にんにくを弱火にかけて香りを出す。

Add can of tomato and olives. Salt and pepper lightly.
Simmer for about 4 minutes on low heat. Leave aside.
トマト缶とオリーブを入れ軽く塩こしょうする。
4分程中〜弱火で煮詰めて、置いておく。

Slice middle of chicken breast and open up, so that chicken is flattened. Salt and pepper.
ささみの真ん中に切り込みを入れて広げ、ささみが薄く広がるようにする。
塩こしょうする。

Coat chicken in beaten egg.
溶いた卵にささみをつける。

Coat well with breadcrumbs.
まんべんなくパン粉を付ける。

Drizzle olive oil in a pan and cook each side until golden brown.
熱したフライパンにオリーブオイルを入れ
ささみが両面きつね色になるまで焼く。

Top with chunky tomato sauce on top and serve.
先ほど作っておいたトマトソースを上に盛って出来上がり。
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