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11/11/2013

Pork Domburi/豚とじ丼

(Serves 1 person)
75-100g of thin cut pork
2 eggs beaten
1/4 long green onions chopped
1/2 onion chopped
1 tbsp of soy sauce
1 tbsp of mirin
2 teaspoons of sugar
80cc of dashi stock
1 person serving of rice

(1人分)
豚こまぎれ(豚バラも可)75-100g
卵 2
長ネギ 1/4
玉ねぎ 1/2 
醤油 大さじ1
みりん 大さじ1
砂糖 小さじ2
ダシ汁 80cc
ご飯 一人分

First prep and cut green onion and onion. 
Boil dashi stock and add just the onions, soy sauce, sugar and mirin.
まず玉ねぎを薄切りにし、長ネギを短く切っておく。
ダシ汁に玉ねぎ、醤油、みりん、砂糖を入れて煮る。

When onions have softened, add green onions. 
玉ねぎが柔らかくなってきたら長ネギを入れる。

Then add pork.
豚肉を入れる。

Beat the eggs. When you beat them, do it very roughly, you do not need to mix them as much.
卵をとく、とく時にあまり混ぜないようし白身と黄身が残るくらいにする。

When pork is cooked, first try to pour in just the egg white. Heat should be turned down to low.
まず白身の部分を流し入れる。
弱火にしゆっくり火を通す。

When egg white is cooked, add the remaining egg yolk. Turn off heat after 10 seconds and let egg cook by itself.
白身に火が通ってきたら残りの黄身を流し入れる。
10秒ほど置いておき、火を消して余熱で卵に火をと通す。

Top the pork and egg on top of rice. Serve.
ご飯の上に盛って出来上がり。
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