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11/11/2013

Mentaiko Spaghetti/明太子スパゲッティ

This pasta is made with fish cod roe, 
a very popular type of pasta dish in Japan.

生クリームを使用しない、明太子スパゲッティです!
今回は辛子明太子を使用しましたが、もちろんタラコも使用出来ます。

(Serves 1 person)
1 person serving of spaghetti
1 mentaiko (fish cod roe)
2 tbsp of milk or soy milk
1 tbsp of butter
1 tbsp of soy sauce
Nori for topping

(1人分)
スパゲッティパスタ 1人分
明太子 1
牛乳又は豆乳 大さじ2
バター 大さじ1
醤油 大さじ1
刻み海苔

Boil pasta until al dente.
スパゲッティをアルデンテまで茹でる。

Take out the insides of mentaiko and discard the skin. 
Combine milk, soy sauce, butter and mentaiko all in one bowl.
明太子を皮から中身を取り出し、牛乳、醤油、バターをボウルに入れておく。

Take out cooked pasta and mix well with the mentaiko mixture.
茹でたパスタを取り出し明太子とよく絡ませる。

Top with shredded nori. Serve.
刻み海苔をのせて出来上がり。
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