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11/03/2013

Lemon Cream Tagliatelle/レモンクリームのパスタ

(Serves 1)
1 person serving of Tagliatelle
100ml of heavy cream
1 tbsp of lemon juice
1 clove of garlic
1 Italian Sausage
basil leaves
1 stock cube

(1人分)
平打ちパスタ 1人分
生クリーム 100ml
レモン汁 大さじ1
にんにく 1切れ
イタリアンソーセージ 1本(鶏肉などでも可)
バジル
ブイヨンキューブ 1個

First boil pasta until al dente.
まずパスタをアルデンテに茹でる。

In a pan, drizzle olive oil, garlic and put on low heat.
フライパンにオリーブオイルとにんにくを入れ弱火にかける。

When you start smelling the garlic aroma, turn up the heat and add chopped Italian sausages.
にんにくの香りが出てきたら切ったソーセージを入れ中火にし、炒める。

Take out the garlic. Then add heavy cream, put down to low heat, dissolve stock cube.
Taste and if you feel necessary, salt and pepper lightly.
にんにくを取り出し、生クリームを入れ弱火にする。
ブイヨンキューブを入れ溶かす。溶けた後味見し、
塩気が足りない場合は軽く塩こしょうする。

Add pasta and mix well with cream sauce.
パスタを入れ絡める。

Turn off the heat, squeeze lemon juice and add basil leafs.
火を消し、レモン汁を入れバジルの葉をちぎって入れる。

Serve.
出来上がり。
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