Pages

11/18/2013

Oyster Cream Spaghetti/牡蠣の豆乳クリームパスタ

(Serves 1 person)
1 person serving of spaghetti
oysters
1/4 spinach
75ml of soy milk
1 teaspoon of flour
1 teaspoon of butter
1 stock cube

(1人分)
スパゲッティ 1人分
牡蠣 5
ほうれん草 1/4束
豆乳 75ml
薄力粉 小さじ1
バター 小さじ1
ブイヨンキューブ 1

First boil pasta until al dente.
パスタをアルデンテまで茹でる。

In a heated pan, melt butter and cook spinach.
熱したフライパンにバターを溶かしほうれん草を炒める。

Then add oysters. Lightly salt and pepper.
牡蠣を入れて炒める、軽く塩コショウする。

Add flour and mix well with the ingredients. Then add soy milk and stock cube. 
Keep heat on low and stir until sauce thickens.
薄力粉をまぶし炒める。豆乳とブイヨンキューブを入れ弱火でソースを濃くしていく。

Add boiled pasta.
茹で上がったパスタを入れ絡める。

Serve.
出来上がり。
If you like my recipe, please 'share' by clicking below.

レシピを気に入ったらイイネを押してね。

0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis