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10/31/2013

Pumpkin Pancakes/パンプキンパンケーキ

Happy Halloween everybody!
ハッピーハロウィンー!
ハロウィンということで続けてかぼちゃのレシピです★

(Serves 1 person)
2 small slices of pumpkin (about 20g)
1/2 cup of flour
100ml of milk (or soy milk)
1 teaspoon of baking powder
1 teaspoon of sugar
1 teaspoon of salt

(1人分)
かぼちゃ 20g〜30g
薄力粉 1/2カップ
牛乳又は豆乳 100ml
ベーキングパウダー 小さじ1
砂糖 小さじ1
塩 小さじ1

Take off the skin of the pumpkin by using a knife. Microwave for about 3 minutes until soft.
かぼちゃの皮を包丁などで取り、適当に小さく切ってレンジで3分程加熱。

Mash up the pumpkin but using fork, spoon etc.
フォークなどを使ってかぼちゃをマッシュし潰す。

Add flour, salt, sugar, milk, baking powder into the mashed pumpkin and mix well.
潰したかぼちゃ、薄力粉、ベーキングパウダー、砂糖、塩、牛乳を入れてよく混ぜる。

Heat frying pan and melt butter. Cook the pancakes on medium-low heat.
熱したフライパンにバターを溶かしパンケーキを中〜弱火で焼く。

Cook both sides.
両面をしっかり焼く。


Top with honey, maple syrup, butter, anthing of your choice. Serve.
はちみつ、メープルシロップ、バターなどをお好みで塗ったら
出来上がり。

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