A handful of Edamame beans
25g of chickpeas cooked
2 red radishes sliced thin
A handful of snap peas
Honey Mustard dressing
1/2 tbsp of mustard
1 tbsp of olive oil
1 tbsp of vinegar
1 teaspoon of honey
Salt and pepper
(1ー2人分)
枝豆 少量 冷凍なら解凍する
ひよこ豆 水煮 25g
赤カブ 2 薄切り
スナップエンドウ 少量
ハニーマスタードドレッシング
マスタード 大さじ1/2
オリーブオイル 大さじ1
はちみつ 小さじ1
お酢 大さじ1
塩コショウ
First make sure to clean the snap peas, pull out the strings that runs through the pod.
Then microwave them for about 2 minutes.
スナップエンドウの筋を取りレンジで2分程加熱する。
Mix mustard, olive oil, vinegar, honey, salt and pepper.
マスタード、オリーブオイル、お酢、はちみつ、塩コショウをよく混ぜる。
Put all vegetables together and mix well with the dressing.
Serve.
全ての豆とカブを混ぜ合わせドレッシングをかけよく絡めたら
0 件のコメント:
コメントを投稿