Pages

12/24/2013

Bean Salad with Honey Mustard Dressing/豆サラダとハニーマスタードドレッ シング

(Serves 1-2 people)
A handful of Edamame beans 
25g of chickpeas cooked
2 red radishes sliced thin
A handful of snap peas

Honey Mustard dressing
1/2 tbsp of mustard
1 tbsp of olive oil
1 tbsp of vinegar
1 teaspoon of honey
Salt and pepper

(1ー2人分)
枝豆 少量 冷凍なら解凍する
ひよこ豆 水煮 25g
赤カブ 2 薄切り
スナップエンドウ 少量

ハニーマスタードドレッシング
マスタード 大さじ1/2
オリーブオイル 大さじ1
はちみつ 小さじ1
お酢 大さじ1
塩コショウ

First make sure to clean the snap peas, pull out the strings that runs through the pod.
Then microwave them for about 2 minutes.
スナップエンドウの筋を取りレンジで2分程加熱する。

Mix mustard, olive oil, vinegar, honey, salt and pepper.
マスタード、オリーブオイル、お酢、はちみつ、塩コショウをよく混ぜる。

Put all vegetables together and mix well with the dressing. 
Serve.
全ての豆とカブを混ぜ合わせドレッシングをかけよく絡めたら
出来上がり。


0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis