1 person serving of spaghetti
70g of sliced thin pork
1 tbsp of soy sauce
1 teaspoon of mirin
1 teaspoon of butter
1 teaspoon of dashi powder
salt and pepper
some green onions chopped finely
(1人分)
スパゲッティ 1人分
豚細切れ 70g程
醤油 大さじ1
みりん 小さじ1
バター小さじ1
ダシの素 小さじ1
塩こしょう
青ネギ 少量
First boil pasta.
まずスパゲッティを茹でる。
In a heated pan, drizzle some olive oil and cook pork.
Season with salt and pepper.
熱したフライパンに油をひき豚肉を焼く。
塩こしょうをして味付けする。
Then add pasta in the pan.
茹で上がったパスタを入れ一緒に炒める。
Add soy sauce, mirin, dashi powder, butter and mix well.
醤油、みりん、だしの素、バターを入れよく混ぜ合わせる。
Sprinkle some green onions on top. Serve.
青ネギをのせたら出来上がり。
If you like my recipe, please 'share' by clicking below.
レシピを気に入ったらイイネを押してね。
0 件のコメント:
コメントを投稿