2 slices of bread/toast of your choice
50ml of milk
1 teaspoon of milk
1 pinch of nutmeg
1 teaspoon of parmesan cheese
1 teaspoon of butter
2 slices of ham
1 tbsp of mustard
1 handful of shredded cheese
Salt and pepper
(1人分)
トースト(食パン等) 2枚
牛乳 50ml
薄力粉 小さじ1
ナツメグ ひとつまみ
パルメザン粉チーズ 小さじ1
バター 小さじ1
ハム 2枚
マスタード 大さじ1
ピザ用チーズ 少々
塩コショウ 少
First melt butter in pan.
鍋にバターを溶かす。
Then add flour, use a whisk to stir constantly.
薄力粉を入れて泡立て器などで常に混ぜる。
Then add milk, keep stirring.
牛乳を入れて続けて混ぜていく。
Turn down heat as you continue to stir, add parmesan cheese, nutmeg, salt and pepper.
Take it off of the heat and leave aside when sauce is a little thickened.
火を弱くしながら混ぜて粉チーズ、ナツメグ、塩コショウを入れる。
ソースが濃くなりとろみが付いたら火を消し置いておく。
Toast the bread.
Spread mustard on each side of the bread then put ham on one of the breads.
パンをオーブントースターなどで焼く。マスタードをトーストに塗る。
Put ham on one of the breads.
ハムを乗せる。
Then make a sandwich. Put chamel on top of the sauce,
finish with cheese on top.
Put in toaster oven for about 2-3 minutes until cheese is melted.
サンドイッチのようにパンを挟み、先ほど作っておいたホワイトソースを上に塗る。
その上からチーズを乗せる。
オーブントースターで2ー3分チーズが溶けるまで焼く。
Serve.
出来上がり。
0 件のコメント:
コメントを投稿