1/2 serving of penne pasta
100g of salmon
4-5 broccoli cut into bite size
4-5 pumpkin (or potatoes)
1 tbsp of butter
1 teaspoon of flour
1 and 1/2 cup of soy milk (or milk)
1 handful of cheese
1/2 stock cube
1 pinch of nutmeg
salt and pepper
(1人分)
ペンネ 1/2人分
サーモン 100g
ブロッコリー 一口サイズを4〜5個
かぼちゃ又はジャガイモ 一口サイズを4〜5個
ピザ用チーズ 適量
バター 大さじ1
薄力粉 小さじ1
ブイヨンキューブ 1/2個
豆乳 1.5カップ
ナツメグ 少々
塩こしょう 適量
Drizzle oil in a hot pan and cook the salmon both sides with salt and pepper.
After its done cooking, cut into bite size pieces.
熱したフライパンに塩こしょうをしたサーモンをまず焼く。
焼き終えたら取り出し、一口サイズに切っておく。
Steam vegetables in microwave until they are a little softer.
レンジで野菜も柔らかくなるまで加熱しておく。
Boil pasta.
パスタを茹でる。
Melt butter in a pan and add flour as it melts.
鍋にバターを溶かし、薄力粉を入れる。
Add soy milk and keep stirring. Add stock cube, nutmeg and salt and pepper if necessary.
豆乳を入れ常に混ぜる。ブイヨンキューブ、ナツメグを入れて味見をし
必要であれば塩こしょうをする。
Add pasta inside the sauce.
パスタをソースに入れて絡める。
Assemble vegetables, salmon, pasta, and sauce in a plate.
Top with cheese and cook in oven toaster until cheese is a bit browned.
グラタン容器に野菜、サーモン、パスタ、ソースを入れて
最後にチーズを上にのせる。オーブントースターでチーズに焼き色がつくまで焼く。
Serve.
出来上がり。
If you like my recipe, please 'share' by clicking below.
レシピを気に入ったらイイネを押してね。
0 件のコメント:
コメントを投稿