2 1/2 cups of water
2 stock cubes
1 handful of winter spinach
3 brussel sprouts cut in half
2-3 mushrooms cut in 1/4
1/2 of onion diced
1 turnip cut in 1/6
1/4 of sweet potato cut 2cm thick slices
Salt and pepper
(2〜3人分)
水 2.5カップ
ブイヨンキューブ 2個
寒じめほうれん草 少量
芽キャベツ 3個 半分に切る
マッシュルーム 2〜3個 四等分に切る
玉ねぎ 1/2 細かく切る
かぶ 六等分に切る
さつまいも 1/4 2cm程の厚さに切る
塩こしょう 少々
Drizzle some oil olive in a hot pan and cook onions until a little soft.
熱したフライパンに油をひき玉ねぎが少し柔らかくなるまで炒める。
Add all the vegetables, water and stock cubes.
Put on medium heat, put lid on and cook for 15 minutes.
全ての野菜を入れ、水とブイヨンキューブも入れる。
中火にし蓋をして15分煮込む。
Lastly add salt and pepper if necessary.
最後に味見をして塩こしょうをし味を整える。
Serve.
出来上がり。
If you like my recipe, please 'share' by clicking below.
レシピを気に入ったらイイネを押してね。
0 件のコメント:
コメントを投稿