5-6 brussels sprouts
1/4 purple cabbage
1 turnip
1 pack of assorted beans
1 pinch of salt
Dressing
1 tbsp of mayonnaise
1 tbsp of soy sauce
1 tbsp of vinegar
1/2 tbsp of olive oil
1 drop of wasabi paste
(2人分)
芽キャベツ 5~6個
紫キャベツ 1/4個
カブ 1
ミックスビーンズ 1パック
塩 ひとつまみ
ドレッシング
マヨネーズ 大さじ1
醤油 大さじ1
お酢 大さじ1
練りわさび 少々
First slice turnip thin. Add salt and massage. Leave for about 5 minutes.
カブを薄切りにスライスして塩を少しして軽く揉む。5分ほど置いておく。
Squeeze out water from the turnip.
カブを絞って水を切る。
Chop brussel sprouts very thin. You can use a slicer too if you own one.
芽キャベツを細かく千切りする、スライサーなどを使っても良し。
Chop purple cabbage very thin. You can also use a slicer for this too.
Add mixed beans.
紫キャベツも同じく細かく千切りする。
芽キャベツ、紫キャベツ、ミックスビーンズを全てボウルに入れておく。
Combine all the necessary ingredients for the dressing.
ドレッシングに必要な調味料を全て混ぜる。
Pour dressing over the vegetables and mix well.
ドレッシングを野菜全体的にかけてよく絡ませる。
0 件のコメント:
コメントを投稿