Pages

12/17/2013

Brussel Sprouts Salad/芽キャベツのサラダ

(Serves 2 people)
5-6 brussels sprouts 
1/4 purple cabbage
1 turnip
1 pack of assorted beans
1 pinch of salt

Dressing
1 tbsp of mayonnaise
1 tbsp of soy sauce
1 tbsp of vinegar
1/2 tbsp of olive oil
1 drop of wasabi paste

(2人分)
芽キャベツ 5~6個
紫キャベツ 1/4個
カブ 1
ミックスビーンズ 1パック
塩 ひとつまみ

ドレッシング
マヨネーズ 大さじ1
醤油 大さじ1
お酢 大さじ1
練りわさび 少々

First slice turnip thin. Add salt and massage. Leave for about 5 minutes.
カブを薄切りにスライスして塩を少しして軽く揉む。5分ほど置いておく。

Squeeze out water from the turnip.
カブを絞って水を切る。

Chop brussel sprouts very thin. You can use a slicer too if you own one.
芽キャベツを細かく千切りする、スライサーなどを使っても良し。

Chop purple cabbage very thin. You can also use a slicer for this too.
Add mixed beans.
紫キャベツも同じく細かく千切りする。
芽キャベツ、紫キャベツ、ミックスビーンズを全てボウルに入れておく。

Combine all the necessary ingredients for the dressing.
ドレッシングに必要な調味料を全て混ぜる。

Pour dressing over the vegetables and mix well.
ドレッシングを野菜全体的にかけてよく絡ませる。

Serve.
出来上がり。
If you like my recipe, please 'share' by clicking below.
レシピを気に入ったらイイネを押してね。


0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis