Pages

12/11/2013

Tomato Lamb Stew/ラム肉のトマトシチュー

(Serves 2 people)
150g of lamb cut in cubes
1/2 potato cut bite size
1/2 red bell pepper finely chopped
1/2 can of tomato
1 clove of garlic finely chopped
1/2 onion finely chopped
1/2 teaspoon of paprika powder
1/4 teaspoon of cumin
1 stock cube
150g of greek yogurt
1 cup of water
Salt and pepper

(2人分)
ラム肉 サイコロ切り 150g
ジャガイモ 1/2個
赤ピーマン 1/2個
トマト缶 1/2
にんにく 1切れ みじん切り
玉ねぎ 1/2個 みじん切り
パプリカパウダー 小さじ1/2
クミンパウダー 小さじ1/4
ブイヨンキューブ 1
ギリシャヨーグルト 150g
水 1カップ
塩コショウ 適量
In a hot pan drizzle some oil and cook lamb, onions and garlic.
Salt and pepper lightly.
熱したフライパンに油を少々ひき、ラム肉、玉ねぎ、にんにくを炒める。
軽く塩コショウする。


Add cumin, paprika.
パプリカパウダーとクミンパウダーを入れる。

Add potatoes and red bell peppers.
ジャガイモと赤ピーマンを入れる。

Then add can of tomato, water and stock cube. Cook on medium to low heat for about 20 minutes.
トマト缶、水、ブイヨンキューブを入れる。
中〜弱火で20分程煮込む。

After 20 minutes, add greek yogurt.
20分後にギリシャヨーグルトを入れて混ぜる。

Make sure you DO NOT turn up the heat.
Keep heat on low.
必ず火は弱火にし、ヨーグルトが混ざったら火を消す。

Serve.
出来上がり。
If you like my recipe, please 'share' by clicking below.
レシピを気に入ったらイイネを押してね。

0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis