But follow through my instructions then you'll have a yummy vegetarian curry!
(Serves 1 person)
About 1/6 of cauliflower cut in bite size
1 potato cut in bite size
1/2 can of tomato
1 stock cube
1 clove of garlic chopped finely
1/4 teaspoon of grated ginger
1 tbsp of curry powder
Salt and pepper
※今回のレシピは作り方の画像を削除してしまったので写真無しになります。
ごめんなさいm(_ _)m!
(1人分)
カリフラワー 1/6程 一口サイズに切る
ジャガイモ 1 一口サイズに切る
トマト缶 1/2
ブイヨンキューブ 1
ニンニク 一切れ みじん切り又はすりおろし
すりおろし生姜 小さじ1/4
カレー粉 大さじ1
塩コショウ
First microwave potatoes for about 2 minutes.
まずジャガイモを2分ほどレンジで加熱する。
Then in a heated pan, drizzle oil and add ginger and garlic.
熱したフライパンに油をひき生姜とニンニクを炒める。
Add cauliflower and potatoes.
カリフラワーとジャガイモも入れて炒める。
Season vegetables lightly with salt and pepper, then add curry powder.
野菜に軽く塩コショウしてカレー粉をまぶす。
Add can of tomato. Also add splash of water when adding stock cube.
Simmer on medium heat for about 5-7 minutes.
トマト缶を入れ水を少々足す。ブイヨンキューブも入れてよく溶かす。
5~7分程中火で煮込む。
Serve.
出来上がり。
0 件のコメント:
コメントを投稿