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12/10/2013

Vegan Tofu Cream Cheese/豆腐クリームチーズ

(Serves 5-6 people)
300g of tofu
1 tbsp of olive oil
1 tbsp of lemon juice
1/4 teaspoon of garlic powder
salt and pepper

(5〜6人分)
豆腐 300g
オリーブオイル 大さじ1
レモン汁 大さじ1
ガーリックパウダー 小さじ1/4
塩こしょう 少々

First put a jar or something heavy on top of tofu, to let some water out.
豆腐の上に瓶など重りを乗せ豆腐の水を切る。

When some water is out of tofu, add every ingredient necessary in a blender.
Blend until smooth.
豆腐の水がある程度切れたら全ての材料をフードプロセッサーに入れ
なめらかにする。
Feel free to add more garlic, lemon juice, salt, pepper
or even herbs of you choice.
お好みでガーリックやレモン汁を増やしたり、
塩こしょうを足したり、お好みのハーブを入れても美味しそうです。

Serve with toast, bagel etc.
出来上がり。
トーストやベーグルなどと一緒にどうぞ。



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