Pages

12/12/2013

Vegan Cream Cheese Pasta/豆腐クリームチーズのパスタ

Im using my homemade tofu cream cheese from previous day, 
check recipe here: Vegan Cream Cheese
This vegan recipe is simple as it is!

この前作った豆腐クリームチーズ使ったレシピです!
豆腐クリームチーズのレシピはここで:豆腐クリームチーズ

(Serves 1 person)
1 person serving of penne
2 tbsp of tofu cream cheese
1/4 broccoli cut bite size
Some radish sprouts
Some frozen green peas
Salt and pepper

(1人分)
ペンネ 1人分
豆腐クリームチーズ 大さじ2
ブロッコリー 1/4 一口サイズに切る
かいわれ大根 少量
冷凍グリーンピース 少量
塩コショウ 少々

First boil pasta.
まずパスタを茹でる。

Drizzle some oil in a pan and cook broccoli and peas.
Salt and pepper lightly.
熱した鍋に油をひきブロッコリーとグリーンピースを炒める。
軽く塩コショウする。

Then add pasta.
茹でたパスタを入れる。

Then add tofu cream cheese.
Bring heat down and turn off as mixes.
豆腐クリームチーズを入れ混ざってきたら火を消す。

Mix pasta with radish sprouts and serve.
かいわれ大根をトッピングして出来上がり。
If you like my recipe, please 'share' by clicking below.

レシピを気に入ったらイイネを押してね。

0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis