I did not expect tofu to taste this yummy!
Definitely a keeper recipe!
豆腐を使ってスクランブルエッグ風に!
少しカレー風味で完全ビーガンレシピです♡
(Serves 1-2 people)
100g of tofu
1/2 of onion finely chopped
1/2 teaspoon of curry powder
Pinch of salt and pepper
Pinch of sugar
(1~2人分)
豆腐 100g
玉ねぎ 1/2個 みじん切り
カレー粉 小さじ1/2
塩コショウ 少々
砂糖 ひとつまみ
First pat tofu dry with paper towel.
Then cook onions in a hot pan with olive oil, until soft.
まず豆腐を軽くキッチンペーパーで水気を切る。
熱したフライパンに油をひき玉ねぎを柔らかくなるまで炒める。
Then add tofu and smash it as you cook.
豆腐を入れて潰しながら炒める。
Add curry powder, salt, pepper and sugar.
カレー粉、塩コショウ、砂糖を入れて味付けする。
Serve.
出来上がり。
0 件のコメント:
コメントを投稿