Pages

12/19/2013

Tofu Scramble/豆腐スクランブル

Heres a perfect vegan recipe, 
I did not expect tofu to taste this yummy!
Definitely a keeper recipe!

豆腐を使ってスクランブルエッグ風に!
少しカレー風味で完全ビーガンレシピです♡

(Serves 1-2 people)
100g of tofu
1/2 of onion finely chopped
1/2 teaspoon of curry powder
Pinch of salt and pepper
Pinch of sugar

(1~2人分)
豆腐 100g
玉ねぎ 1/2個 みじん切り
カレー粉 小さじ1/2
塩コショウ 少々
砂糖 ひとつまみ

First pat tofu dry with paper towel.
Then cook onions in a hot pan with olive oil, until soft.
まず豆腐を軽くキッチンペーパーで水気を切る。
熱したフライパンに油をひき玉ねぎを柔らかくなるまで炒める。

Then add tofu and smash it as you cook.
豆腐を入れて潰しながら炒める。

Add curry powder, salt, pepper and sugar.
カレー粉、塩コショウ、砂糖を入れて味付けする。

Serve.
出来上がり。

Looks exactly like scrambled eggs, except its all tofu! Amazing :)
スクランブルエッグに見えませんか?ビーガンレシピ、是非トライしてみてね♪
If you like my recipe, please 'share' by clicking below.
レシピを気に入ったらイイネを押してね。

0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis