1/4 of a cauliflower head
200ml of soy milk
1 stock cube
1/2 onion
1 garlic clove finely chopped
1 pinch of nutmeg
salt and pepper
(2人分)
カリフラワー 1/4
豆乳 200ml
ブイヨンキューブ 1
玉ねぎ 1/2
にんにく 1切れ みじん切り
ナツメグ ひとつまみ
塩こしょう 少々
First cut cauliflower, onions in random small pieces.
カリフラワーと玉ねぎを適当に小さく切る。
In a heated pan drizzle olive oil and cook onions until soft.
熱したフライパンにオリーブオイルをひき玉ねぎを柔らかくなるまで炒める。
When onions are soft, add cauliflower and garlic. Salt and pepper.
玉ねぎが柔らかくなったらカリフラワーとにんにくを入れ塩こしょうする。
In a food processor add soy milk and blend everything until smooth.
フードプロセッサーに炒めた野菜達と豆乳を入れなめらかにする。
Put it back in a pan and heat up, add stock cube and nutmeg.
Taste and if necessary, add salt and pepper.
鍋に戻し火にかける。ブイヨンキューブとナツメグを入れ
味見をして必要であれば塩こしょうする。
Serve.
出来上がり。
If you like my recipe, please 'share' by clicking below.
レシピを気に入ったらイイネを押してね。
0 件のコメント:
コメントを投稿