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12/04/2013

Pumpkin Cream Stew/かぼちゃのクリームシチュー

Feel free to add any vegetables of your choice!
是非お好きな野菜を入れて試してみてね(^O^)

(Serves 1-2 people)
120ml of milk
20-30g of pumpkin cut in bite size
1/2 potato cut in bite size
1/4 of carrot cut it bite size
2 strands of spinach
1/2 onion cut thinly
50g of chicken thigh cut in bite size
1 teaspoon of flour
1 stock cube
Salt and pepper

(1〜2人分)
牛乳 120ml
かぼちゃ 20g-30g 一口サイズに切る
ジャガイモ 1/2 一口サイズに切る
人参 1/4 一口サイズに切る
鶏もも肉 50g 一口サイズに切る
玉ねぎ 1/2 薄切り
ほうれん草 2束
薄力粉 小さじ1
ブイヨンキューブ 1個
塩コショウ 少々

First steam carrots, pumpkin and potatoes in a microwave until soft.
人参、かぼちゃ、ジャガイモをレンジで少し柔らかくなるまで加熱する。

Drizzle oil in a pan and cook the onions and chicken. Salt and pepper lightly.
熱したフライパンに油をひき玉ねぎと鶏肉を炒める。
火が通ってきたら塩コショウ少々する。

Then add the steamed vegetables and cook together in a pan for a minute.
レンジで加熱した野菜を鍋に入れ一緒に軽く炒める。

Add flour and continue cooking.
薄力粉をいれて炒める。

Add milk and stock cube.
牛乳とブイヨンキューブを入れる。

Lastly add spinach.
最後にほうれん草を入れる。

Leave for about 5-10 minutes until it thickens.
5-10分んほどシチューが濃くなるまで置いておき煮込む。

Serve.
出来上がり。
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