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12/14/2013

Soy Cream Rice Gratin/豆乳海老ドリア

(Serves 1 person)
1 person serving of cooked rice
1 cup of soy milk
1 teaspoon of flour
1 stock cube
1 handful of shredded cheese
1 pinch of nutmeg
1/2 onion finely chopped
5 shrimps
2-3 mushrooms cut in 1/4

(1人分)
炊いた米 1人分
豆乳 1カップ
薄力粉 小さじ1
ブイヨンキューブ 1
ピザ用チーズ 適量
ナツメグ ひとつまみ
玉ねぎ 1/2 みじん切り
海老 5匹
マッシュルーム 2-3個 四等分に切る

In a heated pan cook onions and shrimp.
Salt and pepper lightly.
玉ねぎと海老を炒め塩コショウを軽くする。

Then add mushrooms.
マッシュルームを入れ一緒に炒める。

Add flour.
薄力粉を入れて炒める。

Add soy milk and stock cube. Stir as you put heat down and sauce thickens.
Make sure stock cube dissolves in the sauce.
豆乳を入れ火を中〜弱火に落とし、ソースに少しとろみが付くまで混ぜる。
ブイヨンキューブも全て溶けるまでまぜる。

Then add cooked rice and mix.
米を入れ混ぜる。

Pour rice mixture in a grain plate and top cheese.
Put in oven toaster until cheese is melted and a little browned.
グラタン皿に全てを入れチーズを上に乗せる。
オーブントースターに入れチーズを溶かし少しきつね色になるまで焼く。

Serve.
出来上がり。
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