100g of tofu
2 tbsp of soy sauce
2 tbsp of vinegar
1 teaspoon of sugar
1 tbsp of flour
(1〜2人分)
豆腐 100g
醤油 大さじ2
お酢 大さじ2
砂糖 小さじ1
薄力粉 大さじ1
Drain water out of the tofu. Cut in small pieces.
豆腐を食べやすいサイズに切り水切りをする。
Coat each tofu well with flour. Then heat pan with olive oil and cook all sides.
薄力粉を豆腐全体的によくまぶし付ける。熱したフライパンに油をひき焼く。
Combine soy sauce, vinegar and sugar. Mix well.
醤油、お酢、砂糖を一つのボウルに入れよく混ぜておく。
When all sides of tofu are cooked, pour the sauce in.
豆腐が焼けたらソースを入れ絡める。
Serve.
出来上がり。
If you like my recipe, please 'share' by clicking below.
レシピを気に入ったらイイネを押してね。
0 件のコメント:
コメントを投稿