Pages

12/26/2013

Tofu and Edamame Scrambled Eggs/豆腐と枝豆入りスクランブルエッグ

(Serves 1 person)
1 egg
40-50g of tofu
1 handful of edamame beans
1 handful of shredded cheese
Salt and pepper 

(1人分)
卵 1
豆腐 40-50g あらかじめ水切りする
冷凍枝豆 少量
ピザ用チーズ 少量
塩コショウ 少々

First take out water from the tofu.
Then out them together with the shelled edamame. 
豆腐を水切りしたら枝豆と一緒のボウルに入れる。


Then crack one egg and mix well.
Salt and pepper.
卵を割りよく混ぜる。塩コショウをしっかりしておく。


In a heated pan, drizzle a little bit of oil and keep under low heat.
Add the egg mixture and slowly scramble.
フライパンに油をひき弱火にかける。
卵を入れゆっくりかき混ぜる。


Add cheese and mix until cheese is melted.
チーズを入れ溶けるまで混ぜる。

Serve. 
出来上がり。
If you like my recipe, please 'share' by clicking below.
レシピを気に入ったらイイネを押してね。

0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis