Pages

12/20/2013

Chicken & Avocado with Sweet Chili Sauce/アボカドとチキンのスイートチリ ソース

(Serves 1 person)
100g of chicken cut in bite size
1/2 avocado cut in bite size
Sweet chili sauce
1 tbsp of corn starch
salt and pepper
1 teaspoon of lemon juice

(1人分)
鶏肉 100g 胸肉又はモモ肉
アボカド 1/2個
スイートチリソース 少々
片栗粉 大さじ1
塩コショウ 少々
レモン汁 小さじ1程

Salt and pepper the chicken. 
鶏肉に塩コショウをする。

Then coat chicken evenly with corn starch.
まんべんなく鶏肉に片栗粉をまぶし付ける。

Then in a heated pan drizzle some oil and cook the chicken from skin side down until crispy.
熱したフライパンに油をひきまず皮を下にして焼いていく。

After cooking all sides, put them on a paper towel to excess any extra oil.
焼き上がったらキッチンペーパーなどで余分な油を落とす。

Serve chicken with avocado and pour sweet chili sauce and lemon juice over them.
If you like, serve also with rice and fried egg.
切ったアボカドとチキンを盛って、上からスイートチリソースとレモン汁をかける。
お好みでライスや卵焼きも一緒に。
出来上がり。
If you like my recipe, please 'share' by clicking below.
レシピを気に入ったらイイネを押してね。

0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis