1 person serving of spaghetti
1/4 carrot shaved thin
20-30g of lotus root dipped in soy sauce
1 tbsp of butter
1 tbsp of soy sauce
1 teaspoon of mirin
1 tbsp of sesame seeds
(1人分)
スパゲッティパスタ 1人分
人参 1/4本 薄く/千切り
れんこんの醤油漬け 20〜30g 細かく切る
バター 大さじ1
醤油 大さじ1
みりん 小さじ1
白ごま 大さじ1
※鷹の爪を少々入れるとピリ辛になってオススメです!
Use a peeler to shave carrots nicely thin.
ピーラーなどを使って人参を薄切りや千切りにする。
Boil pasta.
パスタを茹でる。
In a heated pan, melt butter.
熱した鍋にバターを溶かす。
Add carrots and lotus roots then cook until carrots are a little softer.
人参とれんこんを入れてバターで軽く炒める。
Add pasta and cook all together.
茹で上がったパスタも入れ炒める。
Add soy sauce, mirin, and sesame seeds.
醤油、みりん、白ごまを入れて混ぜ炒める。
Serve.
出来上がり。
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